Catering? Dat kan!
Op aanvraag.
Biervaten
Wij sluiten voor U het vat bier aan zodat U bij aankomst van een vers, koud pintje kan genieten. Doorgaans is dit Jupiler.
Prijs: 198 €/vat 50ltr
Prijs: 147 €/vat 30ltr
Spaghetti bolognaise
Home made bolognaise saus met veel groentjes. Wij leveren zowel de spaghetti, de saus als de geraspte kaas. U dient enkel de spaghetti nog te koken en de saus op te warmen.
Wordt aangeboden in een minimum portie voor 10 volwassenen.
Prijs: 18€ /persoon
Spareribs
De spareribs worden home made gemarineerd op basis van honing & barbecue saus. The kids love it!
Wordt aangeboden in een minimum portie voor 10 volwassenen.
Prijs: 19 €/persoon
Lasagna Vegetarisch of Bolognese
In de vegie home made lasagne zitten enkel groenten verwerkt, geen vlees of vis.
De lasagne wordt in een ovenschotel aangeboden die rechtstreeks de oven in kan.
Wordt aangeboden in een minimum portie voor 10 volwassenen.
Prijs: 22€ /persoon
Graved Lachs
Deze huisbereide zalm kan zowel dienen als hapje of als hoofdgerecht. Hypervers en super lekker!
Als hapje kan je hier makkelijk met 10 personen van genieten en als gerecht ongeveer 4 volwassenen.
Prijs: 85€ /portie
Visschotel
Home made Florenteinse visschotel met groenten en aardappelpuree. Het soort vis varieert van de aanvoer bij de visboer.
Wordt aangeboden in een minimum portie voor 10 volwassenen.
Prijs: 220€ /portie
Devil's Balls
Home made: bijzonder arbeidsintensief, maar wel de heerlijkste bitterballen op basis van pulled pork, Duvel en veel kruiden. Naar een origineel recept van Black Smoke. Het ideale hapje bij een biertje.
De bitterballen kunnen opgewarmd worden in de oven of in de friteuse. Frituurolie moet U zelf meenemen.
Wordt aangeboden in porties van 40 bitterballen.
Prijs: 220€ /portie
Vleessaus
Om een hoogstaande saus te maken, moet je vertrekken vanaf een kwaliteitsvolle basis: dit is een fonds of nog intenser... een demi-glace.
Een demi-glace is eigenlijk een ingekookte fonds. Het is een tijdrovend proces om tot dit natuurproduct te geraken.
Desalniettemin doen we dit volledig zelf zonder toevoeging van suikers of smaakversterkers. Een bijkomend voordeel is dat er nauwelijks vetten in de saus aanwezig zijn omdat deze tijdens het kookproces stelselmatig zo goed als mogelijk worden verwijderd.
Je kan de demi-glace gewoon opwarmen en als vleessaus gebruiken, maar je kan ze ook als basis aanwenden om er rode wijnssaus of peperroomsaus van te maken. Een absolute topper!
Prijs: 31€ /liter
Peper -of Champignonroomsaus
Op basis van onze huisgemaakte demi glace kunnen we U ook peperroomsaus of een champignonroomsaus aanbieden.
Prijs: 31€ /liter